Osiris SEO Blog

Tilbage i 1997 startede jeg firmaet Osiris Internet Information, hvilket lød ret fancy dengang. Siden 1997 er der sket meget og den tid hvor man som enkeltperson kunne være et Full Service bureau med alt fra webdesign over søgemaskineoptimering til generel online markedsføring er for længst forbi. I dag kræver det ekspertise indenfor en lang række fagområder, hvoraf en hel del slet ikke fandtes dengang i de glade 90'ere.

I dag er Osiris så genopstået som SEO blog med gode tips, how-to's og links til interessante artikler om SEO. Adwords og andre relaterede emner kan man næsten ikke undgå at komme ind på, men jeg vil forsøge ligesom sociale medier også kun vil blive berørt i det omfang hvor de har direkte indflydelse på SEO.

Ud over teknisk SEO, altså load tider, dublicate content, m.v. ligger min interesse i content marketing. SEO kommer i stigende grad til at handle om indhold, godt indhold, og her er der to veje at gå, nemlig content creation og content curation. Osiris SEO bloggen vil indeholde begge dele, både artikler jeg selv skriver (creation) og sammendrag af artikler andre har skrevet, selvfølgelig med link til kilden (curation). De fleste af disse artikler der henvises til vil være på engelsk hvor der er betydeligt flere guldkorn at hente end her i lille Danmark. Ikke fordi vi ikke er dygtige, men fordi vi ikke er så mange.

Har du en god blogpost og vil du have et link fra Osiris SEO bloggen, er du velkommen til at sende den til mig på email: info@osiris.dk.

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedin
rss

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *