SEO & Link building – Er Det Ikke Farligt?

SEO-strategier – En hat med mange farver

En SEO strategi kan omtales som hvid, sort eller grå, (white hat, black hat o.s.v. ) afhængigt af hvilke søgemaskineoptimeringsmetoder og teknikker du selv eller dit SEO-bureau anvender. Generelt bruger man udtrykket black hat SEO om teknikker, der er i konflikt med søgemaskinernes politik. White hat SEO bruger metoder i overensstemmelse med de politikker, som søgemaskinerne anbefaler. Grey hat SEO er et gråt område hvor de teknikker og metoder der tages i brug befinder sig på grænsen af søgemaskinernes anbefalinger. Den hvide hat er den sikreste og mest legitime taktik. Det er de fleste SEO-eksperter og webudvikler er enig om, men f.eks. i meget konkurrenceprægede brancher er det ikke altid tilstrækkeligt at følge reglerne.

Gå selv i gang med SEO

Du kan sagtens selv gå i gang med at lave White hat SEO og dermed forbedre dine rankings. Her er et par eksempler på områder hvor du uden problemer kan gå i gang med at forbedre dine placeringer i søgemaskinerne og på den måde tiltrække flere besøgende til dit websted. Relevante søgeord er altid et godt sted at starte. Det vil sige at ord og vendinger der er direkte relevante for webstedet bør anvendes i titler, meta-tags, overskrifter og teksterne på sitet så du præsenterer dit webindhold så spiseligt så muligt for Google, Bing og de andre søgemaskiner. Nyt indhold der løbende tilføjes er en god praksis for alle websteder. En af de mest effektive teknikker er konstant at opdatere en hjemmeside med friskt relevant indhold. Det er en af grundene til en blog klarer sig så godt i søgeresultaterne, men metoden virker for en hvilken som helst type website.

Få hjælp hos et professionelt SEO-firma

I nogle sektorer det meget svært at opnå side-et-placeringer på de mest værdifulde søgeord. Hvis det er tilfældet kan det være du får brug for at kontakte en SEO-konsulent eller et firma som kan hjælpe dig. Et bureau kan også hjælpe dig med en del andre ting i forhold til at opnå god synlighed og dermed trafik og konverteringer. F.eks. kan der være såkaldte tekniske indekserings-problemer på et website så søgemaskinerne slet ikke kan læse indholdet korrekt og endeligt har et bureau erfaring med link building som alt andet lige stadig er en afgørende faktor for en vellykket SEO-strategi. Og nej SEO er ikke farligt eller ulovligt faktisk anekender Google at SEO-hjælp kan være en god idé.

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedin
rss

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *